Merken

Alle brievenbus merken in één webshop

Lees meer Lees minder

Brievenbus Kopen? Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Benton wandbrievenbus Youri

11 jan. 2021
“Onze vorige metalen brievenbus is helaas vlak voor oud en nieuw opgeblazen. Ik zocht snel een vervanger met dezelfde maatvoering maar geen klep meer in de voorzijde. Scherp in prijs vond ik dit model. Ondanks de drukte bij de post en corona werd het pakket goed verpakt snel geleverd. Bedankt voor de snelle service...de post kan gewoon weer in onze eigen brievenbus.”
Benton wandbrievenbus Youri

Allux Bjørn pakketbrievenbus

11 jan. 2021
“Ik wou een mooie en kwaliteitsvolle brievenbus. Afgaande op de foto's op de website voldeed deze volledig aan het eerste deel en gezien de prijs verwachtte ik ook dat het een kwaliteitsvolle brievenbus zou zijn. Wanneer de brievenbus gewoon los op de grond staat, dan is de kleinste oneffenheid genoeg om de brievenbus uit de haak te duwen zodat het bovenste deksel niet meer sluit. Ik had een veel steviger constructie verwacht voor die prijs. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat de brievenbus nog niet vast staat. Hopelijk verbetert dit de stevigheid van het geheel. Ik ben nu wel genoodzaakt om de dure voet erbij te kopen.”
Allux Bjørn pakketbrievenbus

Benton Tian brievenbus

7 jan. 2021
“Onze oude brievenbus had de vervelende neiging om te klapperen in de wind. Het was tijd voor een nieuwe brievenbus die niet zo gevoelig is voor de wind en er ook nog een goed uit ziet. Deze brievenbus voldoet hiermee precies aan onze verwachtingen. De brievenbus is gemaakt van RVS waarvoor deze mooi matcht met onze RVS buitenlamp bij de voordeur. De vormgeving is erg fraai, modern en straalt luxe uit. De klep is groot en een stuk zwaarder dan onze vorige waarvoor de wind er geen vat op heeft gelukkig. De montage met de standaard schroeven die mee geleverd werden was een kleine uitdaging op onze bakstenen muur. Uiteindelijk heb ik langere schroeven gebruikt. De pluggen die erbij zaten waren ook niet echt super, dus ook eigen (betere) pluggen gebruikt. Inmiddels hangt de brievenbus, we zijn er erg happy mee. Voor het geld een van de beste opties die je kunt krijgen. ”
Benton Tian brievenbus